Tuesday, June 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Sveučilišna zvijezda želi igrati za Warriorse

Roditelji poznatog sveučilišnog igrača i zvijezde Dayton Universityja gostovali su u Podcastu Della i Sonye Curry. U takozvanom “Raising Flame” podcastu otkriveno je da potencijalni Top-10 pick drafta Obi Toppin ima veliku želju da zaigra u dresu Golden State Warriorsa.

Momčad koja je odigrala pet uzastopnih finala obično nema pravo birati tako visoki pick, ali ozljede Stepha Curryja i Klaya Thompsona upropastile su nade navijača pa su od glavnih favorita uz velike izostanke trenutno Warriorsi među lošijim momčadima lige.

Prije suspenzije natjecanja Warriorsi su na 15-50 omjeru i tako trenutno najgora momčad lige pa postoje velike i opravdane šanse da biraju nekog od budućih velikih NBA zvijezda.

Obi Toppin – najbolji sveučilišni igrač

S druge strane, Obi Toppin je nedavno proglašen najboljim igračem NCAA lige, a ipak mu se predviđa da će biti izabran u intervalu između trećeg i osmog mjesta.

Mnogi čak smatraju da bi Toppin mogao biti drugi pick s obzirom na formu. Naime, krilo Daytona je do sada prosječno bilježio 20.0 poena, 7.5 skokova, 2.2 asistencije i 1.2 blokade po utakmici uz 63% preciznosti iz igre.

Zanimljivo, NCAA nije ove godine uspio organizirati March Madness zbog pandemije koronavirusa, ali s omjerom 29-2 Dayton je imao velike šanse da bude izabran kao prvi nositelj na turniru.

Latest Posts

NE PROPUSTITE