Thursday, June 8, 2023

ZADNJE OBJAVE

Tko je MVP Finala?

Draymond Green je uvjerljivo najbolji igrač Golden State Warriorsa u dosadašnje dvije utakmice finalne serije. S prosjekom od 22 koša, 9 skokova, 6 dodavanja i 2,5 osvojenih lopti te uz rezervirane Stephena Curryja i Klaya Thompsona i obrambeno fokusiranog Andrea Iguodale, Green se nametnuo kao mogući MVP finalne serije.

Na pitanje o takvoj mogućnosti Green je odgovorio u stilu kako  Warriorsi i izgledaju na terenu. “Čovječe…ako ništa, ove dvije utakmice su pokazale koju dubinu imamo, ako je to moguće, cijela ekipa bi trebala biti MVP.”

Green je u drugoj utakmici postigao 28 košava i vodio napad prvaka. Uz standardno dobru obranu i nevjerojatno samopouzdanje i energiju, daje sigurnost cijeloj ekipi te se nameće kao nasljednik Iguodale iz prošlogodišnjeg finala.

Svi kažu, Kyrie je sada tu, Love je sada tu, ali koga je to briga? Mi se ne zamaramo s tim. To ne treba ni naglašavati, mi smo znali koliko su oni opasni, rasturili su sve na istoku ali zato smo mi bili spremni na izazov.”

Serija koja je najavljivana kao veliko finale, u prve dvije utakmice izgledala je jednosmjerno. Cleveland i LeBron James imaju priliku uzvratiti udarac u svome gradu gdje se igraju sljedeće dvije utakmice. Kako izgledaju Warriorsi i Green, to je pravi test za Jamesa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE