Tuesday, March 21, 2023

ZADNJE OBJAVE

Video: Iguodala pokazao što ga je Curry naučio

Ovoljetno veliko pojačanje Golden State Warriorsa, Andre Iguodala, odlično se uklopio u mladi sastav Warriorsa s kojima bilježi vrlo dobre rezultate na početku sezone. U sinoćnjoj utakmici protiv 76ersa Iguodala je pokazao da se i on može priključiti šuterski sjajnima Stephu Curryju i Klayu Thompsonu pogodivši sedam trica.

Stephen Curry prošle je sezone postavio NBA rekord pogodivši 272 trice u sezoni te je izgleda “pokazao koji trik” novopridošlom Iguodali, koji je sinoć bio sjajno šuterski raspoložen. Susret je završio s 32 poena, uz šut 11/18, od čega 7/11 za tricu te je s pogođenih 7 šuteva iza linije za tri poena postavio svoj novi rekord karijere.

Iguodala nije izraziti šuter te u karijeri ima postotak od 33% pogođenih šuteva za tricu, no kada ste u ekipi s nekoliko fantastičnih šutera, poput Curryja i Thompsona, onda šutiranje postaje zarazno i mogući su ovakvi sjajni učinci. Sjajnu šutersku predstavu Iggyja protiv ekipe u kojoj je proveo prvih osam sezona u ligi možete pogledati u isječku ispod:

Latest Posts

NE PROPUSTITE