Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Chris Paul: “Harden uopće nije htio sudjelovati u napadu ako lopta nije bila u njegovim rukama”

Chris Paul, bivši igrač Houston Rocketsa i suigrač Jamesa Hardena je navodno bio nezadovoljan odnosom “Brade” u napadu momčadi, a Tim MacMahon je nedavno otkrio neke detalje koji bi mogli objasniti zašto je njihova zajednička epizoda u Raketama završila prerano.

Izvori su rekli da je jedna od najvećih zamjerki Chrisa Paula bila da se Harden u osnovi odlučio ne sudjelovati u napadu Rocketsa kada lopta nije bila u njegovim rukama, ponekad jedva prelazeći preko polovice terena dok je gledao kada je Paul imao loptu. Harden se brzo “umorio” od Paulovih ideja i komentara, što je uključivalo i lobiranje kod trenera Mikea D’Antonija da implementira više strukture i kretanja u napadačkom dijelu, koji se vrtio oko Hardenovih izolacija, rekli su izvori.

Čini se da Harden nije bio zadovoljan kad lopta nije bila u njegovim rukama te je zbog tog odbijao više sudjelovati u napadu kada je lopta bila u rukama drugih igrača. Isto se može reći i za njegovu dinamiku s Russellom Westbrookom.

Unatoč tome što je jedan od najboljih NBA igrača, Hardenova era s Rocketsima je ipak puna kontroverzi. Dwight Howard, Chris Paul i nedavno Russell Westbrook, mnoge NBA zvijezde su “prognane” iz Houstona prije nego što su postigle bilo kakav uspjeh.

Latest Posts

NE PROPUSTITE