Saturday, February 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bivši NBA igrač zbog pandemije koronavirusa zaradio brdo novca prodajom “trave”

Bivši NBA igrač Al Harrington kaže da se njegova prodaja marihuane udvostručila tijekom pandemije koronavirusa COVID-19.

Harrington je tijekom igračke karijere koristio kanabis, a NBA liga ne testira igrače na korištenje marihuane tijekom novonastale pauze.

Izazov će biti osigurati da u ovom trenutku možemo efikasno pratiti potražnju, rekao je Al Harrington za TMZ Sports. Svi trenutno skladište svoje omiljene brandove. Osjećam da trenutno raste broj ljudi koji su “canna-znatiželjni”, posebno sada kad su 24 sata dnevno u kući s djecom.

Marihuana je legalna u saveznim državama Coloradu i Illinoisu. Međutim, igrači Denver Nuggetsa i Chicago Bullsa mogli bi se naći u problemima zbog korištenja kanabisa ukoliko se NBA bude uskoro opet igrala.

Harrington je jednom rekao kako vjeruje da 80 posto današnjih NBA igrača konzumira kanabis. Sigurno je pretpostaviti da trenutno postoje neki igrači koji ga koriste, s obzirom da trenutno ne igraju, a i više gradova je “zatvoreno”.

Vlasnici NBA momčadi nadaju se nastavku sezone na ljeto. Sve dok se koronavirus ne zaustavi, će Harringtonova prodaja “trave” očito nastaviti rasti.

U 16 sezona u NBA ligi, Harrington je prosječno bilježio 13,5 poena, 5,6 skokova i 1,7 asistencija uz šut od 44,4 posto iz polja, 35,2 posto za tri poena i 72,7 posto s linije slobodnih bacanja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE