Sunday, September 24, 2023

ZADNJE OBJAVE

Glenn Robinson III zbog operacije izvan terena dva mjeseca

Igrač Indiana Pacersa Glenn Robinson III morat će biti podvrgnut operaciji na ozlijeđenom lijevom gležnju te se očekuje da će biti izvan stroja do sredine prosinca, prenijeli su izvori iz NBA lige ESPN-u.

Robinson je zbog ozljede propustio veći dio trening kampa i predsezonskih utakmica, a potreba za kirurškim zahvatom produžit će njegov povratak za dva do četiri tjedna, izjavili su izvori iz lige. Robinson je ozljedu pretrpio 29. rujna tijekom treninga, srušio na pod nakon što se kretao prema košu.

Pacersi smatraju da je Robinson (23), ključni igrač, koji će pridonijeti obnovi franšize te mu planiraju dati važnu ulogu u razdoblju poslije Paula Georgea.

Robinson, koji je prošle sezone osvojio natjecanje u zakucavanju, svojim je igrama prošle sezone dao solidan doprinos momčadi iz Indiane. Imao je prosjek od 6,1 koševa i 3,6 skokova provodeći prosječno 20 minuta na parketu. Također je imao vrlo dobar postotak za tri poena, gađajući 40 posto iza linije za tri poena.

Nakon što je napustio sveučilište Michigan, poslije svoje druge sezone, Robinsona su Minnesota Timberwolvesi izabrali u drugom krugu drafta. Nakon toga je još bio i igrač Philadelphia 76ersa, prije nego što se pridružio Pacersima u sezoni 2015-16.

Latest Posts

NE PROPUSTITE