Monday, June 17, 2024

ZADNJE OBJAVE

Larry Bird: Ovo je najbolja košarkaška era

U „moru“ svih bivših igrača koji su harali košarkaškim terenima svoga doba, a omalovažavaju kompetitivnost današnje generacije, ima tu i tamo pozitivnih riječi hvale za današnje igrače. I to ne od bilo koga, već od jednog od najvećih igrača svih vremena i Hall of Famera Larryja Birda.

„Smiješno je kako se igra promijenila. Prije 16-17 godina nisam mislio da postoji mjesta za male playmakere u ligi, već samo za igrače poput Magica Johnsona. Sve dok nisu počeli šutirati trice i širiti teren. Sada svi žele male igrače.“, zaključio je Bird.

„Ti klinci šutiraju iz veće udaljenosti s više preciznosti nego u moje vrijeme. Uvijek mislite da je vaša era najbolja, ali sada više nisam u to siguran.“, nastavio je.

Bird trenutno obnaša funkciju predsjednika Indiana Pacersa, a iz ove izjave možemo zaključiti da je Franku Vogelu, između ostalog, uručen otkaz jer nije puno vremena provodio sa small-ball postavom.

Također, na prošlogodišnjem draftu birali su visoko krilo Mylesa Turnera što se baš i ne slaže s njegovom izjavom. Koliko je to bio dobar izbor tek ostaje za vidjeti, a ubrzo očekujemo dolazak niskog sharp-shootera u Indianapolis.

Latest Posts

NE PROPUSTITE