Thursday, July 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Nate McMillan usporedio Mylesa Turnera s LaMarcusom Aldridgeom

Nakon dvije sezone kao pomoćni trener u taboru Indiana Pacersa, Nate McMillan je promaknut na mjesto glavnog trenera, te neće imati većih problema oko navikavanja na momčad kakvu Pacersi posjeduju.

U jednom od intervjua McMillan se dotakao talenta kojeg igrači Indiane posjeduju, aludirajući na rookieja Mylesa Turnera:

„Dosta su slični, kao da su klonirani. Ono što sam volio kod Aldridgea je radna etika koju je posjedovao. Dolazio je ranije na treninge i ostajao posljednji u dvorani i zaista je radio na poboljšanju svoje igre. Myles je potpuno isti tip igrača“, kazao je Nate usporedivši ga s All Star igračem San Antonio Spursa LaMarcusom Aldridgeom kojeg je McMillan trenirao u Portland Trail Blazersima šest i pol sezona.

Turner je u svojoj rookie sezoni ostvarivao 10,3 poena, 5,5 skokova,  te 1,4 blokadu u 60 odigranih utakmica u kojima je pokazao zavidan talenat te sposobnost pogađanja šuteve iz vana . U veljači je nagrađen nagradom rookie mjeseca kada je imao 13,4 poena, 6,6, skokova i 1,8 blokadu po utakmici.

Učinak LaMarcusa Aldridgea u njegovoj rookie sezoni glasio je 9 poena, 5 skokova te 1,2 blokadu po utakmici što je istaknuo i novi trener Pacersa McMillan, koji smatra da je Turner igrač All Star kalibra.

Vrijedi spomenuti da je Turner sveučilišnu košarku igrao na Texas sveučilištu na mjestu gdje je upravo i Aldridge provodio svoje sveučilišne dane igrajući košarku.

Latest Posts

NE PROPUSTITE