Thursday, February 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Oladipo se vraća?

Victor Oladipo se vraća u NBA završnici. Iako je propustio cijelu sezonu zbog ozljede koljena, Oladipo razmišlja ipak o povratku u posljednjih 13 utakmica pred doigravanje.

Iako je već izjavio da planira odsjediti zbog sigurnosnih razloga da mu se ozljeda ne pogorša, zvijezda Pacersa ipak razmišlja o povratku na parkete. Oladipo je otputovao u Orlando te se pridružio treninzima ekipe.

Kako se sam igrač brzo prilagodio počela je kružiti informacija o njegovom mogućem povratku odmah na početku NBA restarta. Zanimljivo, Oladipo ne bi trebao biti plaćen ukoliko se vrati te će propustiti zaradu od otprilike tri do pet milijuna, ovisno o duljini boravka momčadi u doigravanju. Razlog: zbog službene odluke prije puta u Orlando Oladipo neće dobiti novac jer su takva pravila NBA lige.

Stoga ostaje za vidjeti koja će biti konačna odluka Oladipo s obzirom da je službena odluka da će odsjetiti nastavak sezone, dok s druge strane ima priliku zaigrati i svakako riskirati pogoršanje ionako teške ozljede.

Latest Posts

NE PROPUSTITE