Tuesday, June 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Paul George frustriran igrom Pacersa

Izražavajući svoju frustraciju prema načinu na koji suci gledaju Indiana Pacerse u zadnje vrijeme, Paul George je zaradio kaznu od 15,000 dolara. Ipak, sudeći po rezultatima Pacersa ove sezone, moglo bi se reći da njegova frustracija dolazi upravo iz činjenice da Pacersi ne stoje dobro ove sezone.

Uz 4 izgubljene utakmice zaredom i omjerom od 15-18, Pacersi su u poziciji gdje bi mogli propustiti playoff prvi puta od kada im je u ekipi zdravi Paul George. Pacersi su propustili playoff 2015. godine kada je njihova prva zvijezda pretrpjela strašan lom noge na službenoj trening utakmici Američke reprezentacije. U nadi da naprave iskorak u odnosu na sezone 2013 i 2014, kada su došli do finala istoka i bili jedini protivnik “onom” Miamiu, Pacersi su ove sezone potpuno promijenili roster, te su doveli novog trenera. Ipak, ne odvija se sve po planu. Talent na papiru postoji ali stvari očito još nisu posložene.

« Možda živim u prošlosti, od onoga kako je nekada bilo. Ekipa koju sam imao oko sebe, možda još živim u tom trenutku. Moram se staviti u novu ekipu. Možda moram pružiti vise. Možda je upravo to što trebam. Možda trebam dati više upravo sada. Uostalom, što god da je, ja ću to dokučiti”, izjavio je George na pitanje o trenutnom stanju u Indiani.

Počeo sam raspravljati sa sucima, na neki način sam izgubio taj pogled koliko je zapravo ova igra zabavna. Od sada, sve sto se dogodi na terenu, briga me. Dok god se zabavljam i uživam sve je dobro” dodao je pomalo razočarani trostruki all stars.

Ova sezona je pomalo frustrirajuća. Nije bas zabavna, ali ja moram biti ono što jesam i uživati u procesu, uživati u teškoćama. To moram pokazati na terenu, a sto je još važnije, to moram pokazati u svlačionici.”

Pozitivan stav je ono sto može gurnuti još uvijek jako talentiranu ekipu Pacersa prema borbi za playoff i vrhu istoka. Paul kao prva zvijezda mora prednjačiti u tome stavu. S pozitivnijim načinom gledanja na stvari i s vise uložene energije mogao bi povuci i suigrače u istom pravcu. To bi cijeloj franšizi vjerojatno vratilo izgubljeno samopouzdanje i zakomplicirao život nekome od favorita istoka, U suprotnom, čeka nas dobar trade.

Latest Posts

NE PROPUSTITE