Saturday, July 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Blake Griffin propušta Olimpijske igre

Blake Griffin neće sudjelovati na pripremama USA reprezentacije za Olimpijske igre u Rio De Janeiru ove godine.

Blake je prošao proces obnavljanja koštane srži i lijevog kvadricepsa na tetivi 27.travnja, već je počeo i proces rehabilitacije te se očekuje da bude potpuno spreman za sljedeću 2016-2017 sezonu.

Ozlijedio se 25.prosinca na gostujućoj utakmici kod susjednih LA Lakersa, te je zbog prethodno spomenute ozljede propustio 45 utakmica, zadnje četiri su bile zbog suspenzije od strane lige. Vratio se tek 3.travnja, odigravši pet od sedam zadnjih utakmica LA Clippersa.

Ukupno je odigrao ove sezone 35 utakmica, prosječno bilježeći 21,4 poen, 8,4 skokova, 4,9 dodavanja, 0,8 ukradenih lopti, te 0,5 blokade po susretu. Ova sezona mu je bila sedma u NBA ligi, ako računamo i kompletno propuštenu prvu sezonu, koju je cijelu propustio zbog ozljede koljena, te još uvijek sa svojim LA Clippersima nije stigao do finala NBA lige, a prema tome niti borbe za naslov prvaka.

Upravo zbog sklonosti ozljedama, ove sezone je bilo dosta priča o tradeu Blakea u neku drugu momčad, najviše su bili zagrizli Denver Nuggetsi, no ipak je ostao u svom jedinom NBA klubu. Što će se dalje događati s njegovom karijerom i kojem će klubu Blake nastaviti istu, vidjet ćemo u narednim sezonama.

Latest Posts

NE PROPUSTITE