Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Clippersi zainteresirani za Tayshauna Princea

Još od početka sezone je jasno kako su Los Angeles Clippersi najtanji na pozicji niskog krila, a iako su mnoge momčadi napravile poteze kako bi ojačali svoju momčad, Clippersi i dalje čekaju. Posljednje informacije govore o tome kako su pokazali interes za Tayshaunom Princeom, novim igračem Boston Celticsa.

Prince je u Boston stigao iz Memphisa u razmjeni između tri momčadi u koju su još bili uključeni i New Orleans Pelicansi.

Prince se još treba sastati s vodećim ljudima iz Bostona kako bi diskutirali o njegovoj budućnost, a ako ovaj 34-godišnji veteran neće ostati u Bostonu, Clippersi bi ga voljeli vidjeti u svojem redovima. Nema previše smisla njegov ostanak u Bostonu koji se nalazi u fazi rebuildinga, a trenutačno najbolja momčad iz Los Angelesa bi ga voljela vidjeti u svojim redovima, prvenstveno ako bi mu Boston otkupio ugovor, jer u razmjeni nemaju previše toga ponuditi Bostonu.

Prince je u ovoj sezoni prosječno igrao 24.2 minute i ubacivao 45.5 posto šuteva iza linije za tri poena, što je najviše u njegovoj 13-godišnjoj karijeri. Njegovu rolu je u Memphisu zauzeo Jeff Green, a kako sada izgleda on se neće previše dugo zadržati u Bostonu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE