Tuesday, June 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Doc Rivers je želio Garnetta u Clippersima

Trener Los Angeles Clippersa Doc Rivers, u svoje redove je htio dovesti Kevina Garnetta da je odlučio nastaviti igrati.

Ne želi igrati“, rekao je Rivers. „Siguran sam da neće ponovno igrati. Mislim da je shvatio, ‘zašto ja ovo radim‘?

Svakako da bi se zanimao da ga dovedem ovdje. Uvijek nađete mjesto za igrača kao što je on, čiji je glas u svlačionici tako snažan, tako čist, tako utjecajan. On je sjajan učitelj na treningu. Može predavati kako voditi momčad. NBA bi mogao odlučiti tko je najbolji igrač u svakoj momčadi, a onda bi doveli Garnetta te bi ih on mogao učiti kako biti najbolji igrač i najbolji vođa. Još bolje, mogli bi dovesti Tima Duncana te bi mogli zajedno ostale učiti i pokazati ljudima kako se to radi na dva potpuno različita načina.“

Garnett je ohrabren od strane prijatelja te bivšeg trenera Flipa Saundersa da potpiše dvogodišnji ugovor vrijedan 16 milijuna s Minnesotom 2015.

Bio je jako uzrujan kad mu je Sam Mitchell rekao da ga neće zadržati. Njegov odnos s trenutnim vlasnikom Glenom Taylorom je zahladio.

Taylor je ovaj tjedan rekao kako nije pričao s Garnettom mjesecima.

Garnett će ostati u igri, potvrdio je Rivers, koji će ga pokušati dovesti u Clipperse na neku funkciju. Garnett ima kuću u Malibuu, Kaliforniji.

Ponudit ću mu nešto“, rekao je Rivers. „Ne želim reći puno toga sada. Samo znam da će on biti sjajan dodatak svakoj momčadi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE