Sunday, July 14, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jamal Crawford propušta ostatak sezone?

Jamal Crawford propustio je posljednjih 10 utakmica Los Angeles Clippersa zbog ozljede lista desne noge. Prije utakmice protiv Portland Trail Blazersa prošli petak, Doc Rivers rekao je da se vidi napredak u Jamalovoj rehabilitaciji, ali i je dalje zabrinut oko potpunog oporavka najboljeg šestog igrača lige prošle sezone: „Pa zabrinut sam. Mislim, bio sam poprilično siguran da će se Blake vratiti u jednom trenutku, tako da se time nisam zamarao. Ali brinem se oko Jamala, da.“

Na pitanje novinara o mogućem Jamalovom napuštanju Clippersa ovog ljeta, Doc Rivers samo je kratko odgovorio: „Postoji mogućnost“, te je nastavio o njegovom zdravstvenom stanju: „Znate, nedovoljno se oporavio da igra, tako da ništa ne znam. Po mom mišljenju, nije ni blizu igranju. Jedino što nam preostaje jest nada u oporavak“.

Odsutnost Crawforda predstavila bi velik udarac aspiracijama Los Angeles Clippersa u skorašnjem doigravanju. Ove sezone bilježi 16,4 pona po susretu u svojoj standardnoj ulozi strijelca s klupe.

Latest Posts

NE PROPUSTITE