Friday, May 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Najveći konkurenti žele Lakersima “ukrasti” Ronda!

Unatoč činjenici da je u veteranskim godinama potražnje za dvostrukim NBA prvakom ne nedostaje. Rajon Rondo poznat je i pod nadimkom “playoff Rondo” te ga zbog te činjenice mnoge ekipe žele imati u svojim redovima.

Aktualni prvak s Los Angeles Lakersima uskoro ulazi u free agency kao slobodan igrač u studenome, a Lakersi su izrazili namjeru da ga ponovno potpišu. Međutim, Rondo je odlučio za svaki slučaj poslušati i druge ponude iako je zainteresiran za nastavak suradnje s LeBronom, Davisom i društvom.

rajon-rondo-los-angeles-lakers-nba

Najveći konkurenti i gradski rivali u lovu na Ronda

Iskustvo osvajanja naslova i pobjeđivanje u doigravanju je itekako poželjno pa su već i Los Angeles Clippersi izrazili želju za Rondom, javlja New York Times.

Clippersi nakon fijaska u playoffu traže novu krv pa bi “upgrade” na poziciji jedinice bio itekako poželjan. Stoga će Lakersi morati dati kvalitetnu ponudu da bi Rondo ostao.

Inače, sam igrač je potvrdio da će testirati tržište i da će za sada odbiti svoju player opciju vrijednu 2.7 milijuna dolara s ciljem da se njegov ugovor poboljša pred početak nove sezone.

Latest Posts

NE PROPUSTITE