Wednesday, February 1, 2023

ZADNJE OBJAVE

Najveći konkurenti žele Lakersima “ukrasti” Ronda!

Unatoč činjenici da je u veteranskim godinama potražnje za dvostrukim NBA prvakom ne nedostaje. Rajon Rondo poznat je i pod nadimkom “playoff Rondo” te ga zbog te činjenice mnoge ekipe žele imati u svojim redovima.

- Advertisement -

Aktualni prvak s Los Angeles Lakersima uskoro ulazi u free agency kao slobodan igrač u studenome, a Lakersi su izrazili namjeru da ga ponovno potpišu. Međutim, Rondo je odlučio za svaki slučaj poslušati i druge ponude iako je zainteresiran za nastavak suradnje s LeBronom, Davisom i društvom.

rajon-rondo-los-angeles-lakers-nba

Najveći konkurenti i gradski rivali u lovu na Ronda

Iskustvo osvajanja naslova i pobjeđivanje u doigravanju je itekako poželjno pa su već i Los Angeles Clippersi izrazili želju za Rondom, javlja New York Times.

Clippersi nakon fijaska u playoffu traže novu krv pa bi “upgrade” na poziciji jedinice bio itekako poželjan. Stoga će Lakersi morati dati kvalitetnu ponudu da bi Rondo ostao.

- Advertisement -

Inače, sam igrač je potvrdio da će testirati tržište i da će za sada odbiti svoju player opciju vrijednu 2.7 milijuna dolara s ciljem da se njegov ugovor poboljša pred početak nove sezone.

Latest Posts

NE PROPUSTITE