Tuesday, April 16, 2024

ZADNJE OBJAVE

Novi centar Clippersa trn u oku susjedima u New Yorku: “Zabranite mu to, mi više ne možemo izdržati”

Joakim Noah preselio se s jednog kraja SAD-a na drugi, iz New Yorka u Los Angeles, jer su ga Los Angeles Clippersi potpisali na 10-dnevni ugovor, neposredno prije obustave NBA sezone. Njegovim susjedima je laknulo kada su saznali da je napustio New York zbog odlaska u LA.

Prema Oliju Colemanu, novinaru Page Sixa, njegovi susjedi u zgradi na West Sideu su tražili da se 35-godišnjaku zabrani korištenje zajedničke teretane, jer ju je navodno koristio kao da je to njegova vlastita NBA teretana dok je čekao na novi angažman u NBA ligi. Noah je navodno doveo i svog trenera koji je tijekom treninga često koristio zviždaljku koja je iritirala susjede. Izvještaji kažu da su susjedi uputili svoje primjedbe upravitelju zgrade kako bi zamolio bivšeg All-Star igrača da prestane to raditi. Međutim, Noah molbe nije uvažio.

Noah dobro zna što je to kontroverza odnosno sukob, pa ovo zapravo nije potpuno iznenađenje. Kroz svoju NBA karijeru, bivši član Chicago Bullsa i još nekoliko NBA klubova imao je popriličan broj sukoba s drugim NBA igračima, ponajviše s LeBronom Jamesom i Kevinom Garnettom.

Noah nije imao priliku odigrati utakmicu u dresu Clippersa, posljednji put kada je 35-godišnjak igrao na NBA parketima, bilo je u ožujku 2019., kada je igrao za Memphis Grizzliese.

Budući da je NBA sezona na čekanju, ostaje za vidjeti hoće li Noah na kraju uopće igrati za Clipperse.

Latest Posts

NE PROPUSTITE