Sunday, July 21, 2024

ZADNJE OBJAVE

Poznato koliko će zarađivati novi trener Ivice Zupca

Završena je trakavica. Clippersi su konačno odlučili da će ih u novu sezonu povesti Tyronn Lue. Bivši NBA prvak, kao igrač i kao trener, je dogovorio sve uvjete s momčad iz Los Angelesa.

Lue će povesti našeg Ivicu Zupca i ostatak superzvijezda koje su dio momčadi. NBA insajderi danas su otkrili detalje njegovog ugovora pa se zna koliko će otprilike zarađivati novi glavni trener.

“Poznato je da je Lue u svojim pregovorima koristio činjenicu da se radi o treneru NBA prvaku pa je stoga tražio ugovor na razini onoga iz ere s Cavaliersima. Novi trener će imati oko sedam milijuna dolara godišnje plaće u Clippersima” – otkrivaju insajderi bliski momčadi.

Lue je nakon Clevelanda bio slobodan, ali odlučio se biti pomoćnik Docu Riversu. Ta ga je odluka dobro poslužila u pregovorima pa su Clippersi samo unaprijedili svog prvog pomoćnika. No, izazova će biti puno.

Novog trenera čeka slaganje i uigravanje momčadi, naročito kada su otkrivene neke mane u rosteru po pitanju kemije. Na raspolaganju Lue ima Kawhija Leonarda i Paula Georgea koji su jedni od najboljih igrača lige te će stoga trebati izvući njihov maksimum.

Latest Posts

NE PROPUSTITE