Wednesday, November 29, 2023

ZADNJE OBJAVE

Rivers: “Jedna stvar koja se ipak istaknula je da su oni često išli na liniju slobodnih bacanja, gotovo u svakom napadu”

Doc Rivers rekao je da “ne postoji tajna” zašto je Los Angeles Clippersima uspjelo prokockati veliko vodstvo protiv Denver Nuggetsa, rekavši da se to svodi na obrambeni intenzitet i slobodna bacanja.

“Nema tajne koja bi otkrila zašto se to događa. Dvije stvari koje nismo učinili su očita lošija obrana i činjenica da su oni u drugom poluvremenu šutirali odličnih gotovo 60%. Jedna stvar koja se ipak istaknula je da su oni često išli na liniju slobodnih bacanja, gotovo u svakom napadu”, rekao je Rivers uoči sedme utakmice u utorak.

Clippersi su u petoj i šestoj utakmici protiv Nuggetsa ostvarili prednost od 16 i 19 poena, no na kraju nisu pobijedili.

Rivers, koji u sedmim utakmicama ima omjer 6-7, također je dodao da nema ničeg čarobnog u pobjedi u sedmoj utakmici.

“Ti govori su vrlo precijenjeni. Traju otprilike tri minute … ne postoji tajni govor. To je za filmove. Ne postoji ništa tajno ili čarobno. Radi se o igranju košarke, protoku lopte, obavljanju svih stvari koje se od nas očekuju i koje možemo učiniti “, rekao je Rivers.

Rivers je rekao da zna da može računati da će Kawhi Leonard igrati odlično u sedmoj utakmici.

“Trenutak neće biti ništa posebno velik. To je jedna od stvari koje jako volim kod njega, jednostavno znaš da će to učiniti. Stoga je utješno i ugodno biti svjestan toga.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE