Monday, July 22, 2024

ZADNJE OBJAVE

Svađa na realciji Jordan – Paul

DeAndre Jordan je jedan od najboljih centara trenutno i predvodio je ligu protekle godine u dva segementa: skokovima i u postotku šuta. Zbog toga bio je nevjerojatno vrijedan treneru Docu Riversu koji je i prije tog prvog srpnja kada počinje period potpisivanja slobodnih igrača rekao da se Jordanu mora ponuditi petogodišnji maksimalni ugovor koji niko ne može drugi ponuditi, ali i Jordan je izjavio da ugovor neće odmah potpisivati te će pogledati ponude drugih ekipa.

Dugo vremena se nagađalo zašto bi on to radio, s obzirom na odličnu situaciju koju ima u Clippersima gdje je možda i najbitniji two-way igrač na rosteru, ali izgleda da su isplivale neke stvari za koje uprava Clippersa vjerojatno nije željela da isplivaju. Navodno, došlo je do sukoba između Jordana i Chrisa Paula iako je to Rivers odbijao priznati. Jordan želi da bude više uključen u napad Clippersa ali pored Paula i Blakea Griffina pitanje je koliko je to stvarno moguće.

Paul je poznat kao vanserijski igrač ali i kao neko ko zbog svoje želje za natjecanjem zna svoje saigrače izluđivati tjeranjem da idu možda i van svojih realnih mogućnosti. Paul jeste takav, ali Jordan nije pa to sigurno zna da, kao što sam već spomenuo, izludi nekoga ko ne dijeli tu neku potrebu za stalnim natjecanjem. Očekuje se da će Jordan imati razgovore sa Lakersima, Bucksima, Knicksima i Mavericksima kada dođe taj prvi srpanj te će na kraju odlučivati između novca i veće uloge na parketu, ofanzivno gledajući. Novac mu mogu ponuditi u Clippersima, ubjedljivo najviše, a veće uloge može naći u gore spomenute četiri ekipe koje očajno trebaju jednog dobrog centra. Ostaje da se vidi šta će sjajni centar odlučiti.

Latest Posts

NE PROPUSTITE