Sunday, February 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Danny Green: “Trebao sam se pridružiti talentiranim Mavsima, no Lakersi su imali prednost, jer su favoriti za NBA naslov”

Nekoliko NBA momčadi bilo je zainteresirano za usluge Dannya Greena u free agencyju, uključujući Dallas Maverickse. Na kraju je dvostruki NBA prvak odlučio potpisati s Los Angeles Lakersima.

Kao dio nedavnog nastupa na “Take it There” s Taylor Rooks, Green je objasnio svoju odluku:

Dallas je bio vrlo zainteresiran, no i Lakersi su bili zainteresirani, rekao je Green o free agencyju. Ali Lakersi su po mojoj procjeni jedan od glavnih favorita za NBA naslov i to je presudilo. Dallas ima nekoliko stvarno dobrih i talentiranih igrača, no ipak mislim da će biti potrebno godinu ili dvije da oni uđu u krug favorita za naslov, dodao je Green. To su bile dvije momčadi za koje sam namjeravao potpisati, neovisno o ponudi Toronta.

Mavsi su preko ljeta bili u “potjeri” za Greenom, a on je također imao interes da se pridruži momčadi iz Teksasa. Nakon što se njegov bivši suigrač iz Toronto Raptorsa, Kawhi Leonard, odlučio pridružiti LA Clippersima, Green je “otvorio” vrata kako bi potpisao dvogodišnji, 30 milijuna dolara vrijedan ugovor s momčadi koju preferira.

Akvizicija Dannya Greena u velikoj se mjeri isplatila Lakersima koji drže najbolji skor zapadne konferencije (49-14). Uz LeBrona Jamesa i Anthonyja Davisa, Los Angeles ima jednu od najmoćnijih momčadi u ligi. Kao rezultat toga, “Jezerčane” se smatra glavnim favoritom za NBA finale i sami NBA naslov, ali nije jasno hoće li se sezona 2019./2020. nastaviti nakon što je suspendirana zbog pandemije koronavirusa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE