Friday, September 22, 2023

ZADNJE OBJAVE

NEĆETE VJEROVATI: Shaq je jednom suigraču ponudio novac da izazove tučnjavu s Kobe Bryantom

Isaiah “J.R.” Rider je jučer gostovao na All The Smoke podcastu Stephena Jacksona i Matta Barnesa te je dao pomalo nevjerojatan uvid koliko je zapravo bio “napet” odnos Shaquillea O’Neala i Kobea Bryanta – barem je takav bio kada se Rider pridružio Los Angeles Lakersima.

Rider je otkrio da Shaq nije gubio vrijeme, već je ponudio svom suigraču da započne tučnjavu s Bryantom.

Ako ti i Kobe započnete to, u ormaru je 10 G (tisuća dolara) …u ormariću je 10 G …, Rider je rekao o ponudi koju mu je Shaq dao.

Rider, koji je odigrao 67 utakmica u dresu Lakersa 2000-01, pojasnio je da je Shaqova ponuda stigla odmah nakon što je on došao u Lakerse.

Bilo je to treći dan treninga, a on mi je rekao kako ima 10 tisuća dolara u novčanicama od jednog dolara ako se odlučim za to….Pomislio sam: Čovječe, ovi momci su ludi, izjavio je Rider.

Rider nikada nije prihvatio Shaqovu ponudu, napominjući da odluka o tučnjavi s Kobeom ne bi bio najpametniji način da se svidi Philu Jacksonu i organizaciji Lakersa.

Da sam samo položio ruku na tog čovjeka, letio bi iz momčadi brzinom svjetlosti, zaključio je Rider.

Unatoč napetosti među dvjema zvijezdama, Lakersi su te sezone bili odlični, nakon ostvarenih 56 pobjeda u regularnom dijelu sezone, odigrali su ponajbolje doigravanje u povijesti košarke, ostvarili su skor 15-1 koji je završio drugim NBA naslovom zaredom. Rider, koji je te sezone prosječno postizao 7,6 poena po utakmici ulazeći s klupe, osvojio je naslov iako nije bio na popisu igrača koji će igrati u doigravanju.

Latest Posts

NE PROPUSTITE