Tuesday, June 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Parker: “Kobe i ja smo htjeli vinuti žensku košarku u nebeske visine”

Tony Parker, koji je trenutno većinski vlasnik muškog i ženskog košarkaškog kluba ASVEL Lyon-Villeurbanne, nedavno je podijelio kako su Kobe Bryant i on imali velike planove za rast ženske košarke.

Posljednji put sam vidio Kobea u Kini prošle godine, kad je bio ambasador za Svjetsko prvenstvo, rekao je Parker Marcu J. Spearsu iz The Undefeated. Sjedili smo zajedno i razgovarali o ženskoj košarci i kako je možemo vinuti u visine. Znao je da posjedujem žensku momčad i puno ulažem u žensku košarku. Tužno je što ga više neću vidjeti. Volio bih da smo sve to mogli napraviti zajedno jer bismo zajedno napravili sjajne stvari u ženskoj košarci.

Jasno je da su njih dvoje dijelili strast prema ženskoj košarci, a da nije bilo Bryantovog preranog odlaska, ovaj bi dvojac vjerojatno mogao učiniti sjajne stvari za ženski sport.

Parker se potom otvorio o tome što mu je Bryant značio:

Uvijek je bio uz mene, davao mi je savjete i slao SMS poruke. Bio je nevjerojatan igrač. Možda najbliži Michaelu Jordanu, za kojeg mislim da je najbolji ikad. Igrao sam protiv Kobea u njegovom primeu. Uvijek ću imati lijepa sjećanja na dvoboje Spurs-Lakers, koji su bili pravi klasik sa svima nama u primeu. Svakako će mi jako nedostajati.

Parker je jedan od najvećih razigravača u povijesti košarke i doista je lijepo čuti koliko cijeni pokojnog Bryanta.

Latest Posts

NE PROPUSTITE