Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Zvijezda Netsa izjavila da je SHAQ najdominantniji igrač u povijesti košarke

Igrač Brooklyn Netsa Spencer Dinwiddie ima sjajno mišljenje o jednom od najboljih igrača u NBA povijesti, Shaquilleu O’Nealu.

Okej, ne baš, ali NBA fanovi su vjerojatno trebali neko uzbuđenje budući da je pandemija koronavirusa posljednjih nekoliko dana uzrokovala toliko nevolja.

Petog dana od veta igranja NBA lige, Dinwiddie je na Twitteru kao odgovor na tweet ESPN-a napisao kako je Shaq najdominantniji igrač u NBA povijesti.

Zvijezda Netsa vjeruje da bi momčad koju sastavljaju Stephen Curry, Kobe Bryant, LeBron James, Giannis Antetokounmpo i Shaquille O’Neal lako porazila momčad koju bi predvodili Kyrie Irving, Michael Jordan, Kawhi Leonard, Kevin Durant i Tim Duncan, i to isključivo zbog Shaqa.

Prije svega, bilo bi odlično kada bi igranje te utakmice bilo moguće, no na žalost svih NBA fanatika to se nikada neće dogoditi.

Dinwiddie je, međutim, sto posto u pravu. Shaq je najdominantniji igrač u NBA povijesti, nitko mu nije ni blizu. Shaqu su bila potrebna maksimalno dva driblinga kako bi stigao do koša prije nego što je brutalno zakucao loptu, prisjetite se samo nekih njegovih zakucavanja, košarkaške table su svaku noć živjele u strahu od Shaq Attacka.

Tijekom svoje slavne NBA karijere, Shaq je prosječno postizao 23,7 poena i 10,9 skokova dok je šutirao 58,2 posto iz polja. Navijači Netsa se i dalje sjećaju kako su Lakersi pod vodstvom Shaqa “pomeli” momčad Netsa predvođenu triple-double mašinom Jasonom Kiddom u velikom NBA finalu 2002. godine.

O’Neal je osvojio nagradu za MVP-a finala, imao je nevjerojatne brojke od 36,3 poena, 12,3 skokova, 3,8 asistencija i 2,8 blokada u 41,5 minuta po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE