Sunday, February 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ja Morant otkrio zašto se ne boji nijednog igrača u NBA ligi

Prije nego što je došao u NBA ligu kao drugi pick prošlogodišnjeg NBA drafta, igrač momčadi Memphis Grizzliesa Ja Morant rekao je da je njegov omiljeni igrač Russell Westbrook, zvijezda Houston Rocketsa.

Morant je rekao da mu se sviđa Westbrookova “svestrana igra” i činjenica da se Russ na parketu nikoga ne boji, stav koji navijači Grizzliesa vole vidjeti i kod svojih igrača.

Otkako je debitirao u NBA, Morant je pokazao razinu srdačnosti i strasti za igrom kakvu kod nekog razigravača nismo vidjeli još od dolaska Westbrooka u NBA. Nova zvijezda Grizzliesa kaže da se nikad neće bojati nekoga tko je na istom parketu s njim:

Uvijek sam imao takav način razmišljanja, rekao je Morant Lang Whitaker iz magazina SLAM. Osjećam da se nemam razloga nikoga bojati. Sada jednostavno ne možemo biti zadovoljni. Imamo još pola sezone, a još uvijek imamo stvari koje moramo i možemo poboljšati. Nastavit ćemo raditi ono što već radimo, izaći ćemo svaku večer na parket i natjecati se sa svima, nastaviti igrati zajedno i samo pokušati biti bolji na mjestima za koja znamo da trebamo biti bolji kako bismo mogli ostvariti više pobjeda.

Ovi komentari Moranta pojavili su se prije nego što je NBA prekinula ligu ​​zbog epidemije koronavirusa. Morant i Grizzliesi su zauzimali 8. mjesto na ljestvici zapadne konferencije prije nego što je igraču Utah Jazza, centru Rudyju Gobertu potvrđena pozitivnost na koronavirus, a NBA je sezonu suspendirala na neodređeno vrijeme.

Prošle sezone Morant je prosječno bilježio 24,5 poena, 5,7 skokova i 10,0 asistencija za sveučilište Murray State, a ove sezone je nadolazeća zvijezda lige, ima brojke od 17,6 poena, 3,5 skokova i 6,9 asistencija, šutira 49,1 posto iz polja, 36,7 posto za tri poena i 77,0 posto s linije slobodnih bacanja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE