Saturday, February 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Koronavirus vjerojatno okončao karijeru još jedne NBA legende

Prekid regularnog dijela aktualne NBA sezone mogao bi značiti prijevremeni kraj karijere budućeg Hall of Fame igrača Vincea Cartera, ali isto tako i kraj karijere za još jednog NBA “starca”, igrača Miami Heata, trostrukog NBA prvaka Udonisa Haslema, piše Ira Winderman iz The Sun Sentinela. Haslem, koji će u lipnju navršiti 40 godina, odlučio je odigrati još jednu sezonu, jer nije želio napustiti ligu nakon sezone u kojoj nije igrao playoff. Nije se obavezao povući nakon sezone, kada su ga pitali o toj mogućnosti prošlog mjeseca. Ali ove sezone je odigrao samo tri utakmice (ukupno 21 minuta).

To mu je četvrta sezona u nizu s minimalnom minutažom, jer je on zapravo evidentno evoluirao u neki oblik pomoćnog trenera. Predsjednik momčadi Pat Riley je zapravo već ponudio Haslemu formalnu ulogu pomoćnog trenera.

Dok su Hawksi čak osma NBA franšiza za koju je Vince igrao, Haslem, koji nije izabran na draftu, je u dresu NBA momčadi iz rodnog grada proveo čitavu 17-godišnju NBA karijeru. Tijekom karijere Haslem je prosječno bilježio 7,6 poena i 6,7 skokova po utakmici. Važno je napomenuti kako je UD postao jedna od najomiljenijih sportskih figura na Južnoj Floridi. On je također postao jedan od svjetionika “Heat Culture” koju Riley i glavni trener Erik Spoelstra s ponosom njeguju.

Latest Posts

NE PROPUSTITE