Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Richard Jefferson: “Tyler Herro će biti problem neko vrijeme”

Richard Jefferson, nekoć NBA prvak, a danas analitičar na ESPN-u, bio je pun hvale za jedno od košarkaških otkrića 2020. Jefferson je pohvalio način igre i samu pojavu na terenu koju prikazuje Tyler Herro.

Uz odličan performans u završnici sezone (kompletno u Orlando bubble-u) Herro je izabran u drugu rookie momčad. Igrač Miami Heata bio je na prosjecima od 16 poena, pet skokova i 3.7 asistencija u prosjeku u zadnjih 21 utakmicu sezone.

Richard Jefferson priključio se pritom velikoj većini bivših i sadašnjih igrača i analitičara koji su puni hvale za nadolazeću zvijezdu Miamija. Bivši NBA prvak smatra da će Herro biti problem u ligi dugo vremena.

“On je igrač svih košarkaša. Jednostavno kada ga vidite u njemu možete pronaći nešto posebno. Znam da ga navijači vole. Ali nije samo riječ o tome, već kada i mnogi drugi košarkašku međusobno šalju poruke o njegovoj igri i to je pokazatelj da su i oni fanove njegove igre. “

tyler-herro-richard-jefferson-miami-heat-2020-nba

“Nešto je jednostavno posebno i jedinstveno u tom dečku…Mislim da će dugo vremena Tyler Herro biti problem u NBA ligi, ako me razumijete.”

Jefferson nije daleko od istine jer se Herro prometnuo u jednog od najboljih igrača draft klase 2019. S igračem takvog košarkaškog repertoara Miami ima blistavu budućnost pred sobom.

Latest Posts

NE PROPUSTITE