Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Wade: “Izgubio sam mnogo novca, mislili su da imam problem s kockanjem”

Legenda Miami Heata Dwyane Wade kaže kako je njegov financijski savjetnik mislio da on ima problem s kockanjem.

Wade je zaradio mnogo novca tijekom svoje NBA karijere i putem različitih sponzorskih ugovora, međutim, kockanjem je izgubio gomilu novca.

Bilo je slučajeva kada sam želio izaći van toga, jer gubim toliko novca, rekla je ikona Miami Heata za Men’s Health. Na primjer, nazvao me je moj financijski savjetnik i rekao: “Hej, je li to nešto o čemu moramo razgovarati? Imaš li problem?”

Wade je također rekao da je sasvim normalno kartati sa suigračima, budući da je to zapravo kao neko pravilo koje svaki između igrača mora poštovati.

Kada ste profesionalni sportaš, to je poput nekog pravila, da u avionu morate kartati. Nekako je to kao … momčadska stvar. Na taj način se povezujemo. Izgubio sam puno novca u avionu samo pokušavajući igrati sa svojim suigračima.

Wade nije prvi i zasigurno neće biti posljednji NBA igrač koji je gubio novac kockanjem. Kao što je rekao trostruki NBA prvak s Heatom, igranje karata je upravo ono što momci rade tijekom putovanja.

Srećom za Wadea i njegov bankovni račun, The Flash je danas previše zauzet da bi igrao poker do kasno u noć. Ima kćerku o kojoj se treba brinuti zajedno sa suprugom Gabrielle Union, a Bivši NBA superstar također radi za TNT.

Wade je najbolji igrač u povijesti franšize Miami Heat. Bivši MVP finala završio je NBA karijeru s prosjekom od 22,0 poena, 4,7 skokova i 5,4 asistencije po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE