Tuesday, June 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Justise Winslow out na neodređeno

Krilo momčadi Miami Heata Justise Winslow produktivno je započeo svoju drugu NBA sezonu. U prvih devet utakmica prosječno ubacuje 11 poena te hvata 5 skokova i pri tome djeli 4 asistencije. No, momčad Erika Spoelstre bit će uskraćena za usluge ovog perspektivnog mladića na neodređeno.

Naime, Justise je ozlijedio ručni zglob lijeve ruke prije nekoliko tjedana, dalja doktorska istraživanja pokazala su negativne rezultate te će Winslow pauzirati neko vrijeme.

„Želim se upotpunosti oporaviti i vratiti na teren kako ne bi riskirao povratak bolova. Želim biti 100% spreman za igru“, kazao je Winslow koji je dodao kako ima problema s otvaranjem vrata kao i vožnjom auta što dovoljno govori o ozbiljnosti povrede.

Justisovu minutažu bi trebali preuzeti Derrick Williams, Luke Babbitt te iskusni James Johnson. Što se tiče ostalih povreda u redovima Heata na toj listi su Goran Dragić (skočni zglob), Wayne Ellington (butni mišić) te Chris Bosh koji propušta čitavu NBA sezonu usljed problema s krvnim ugrušcima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE