Sunday, July 14, 2024

ZADNJE OBJAVE

Zoran Dragić se vraća u Europu

Nakon što smo već pisali o sukobu braće Morris, Markieffa i Marcusa, s upravom Sunsa zbog tradea Marcusa u Pistonse, još jedan par braće se rastavio. Slovenci Goran i Zoran Dragić su igrali u Phoenixu i Miamiju zajedno prošle godine, ali Miami je morao ovo ljeto svaki dio svog rostera koji je nepotreban da očisti. Jedan takav dio bio je i Zoran, manje uspješan od ova dva brata, te je on tradeom poslan u Boston koji je u Miami poslao novac i izbor druge runde.

Za razliku od braće Morris i burnih reakcija s obje strane zbog te razmjene, Goran Dragić je navodno zadovoljan zbog tradea i sretan zbog toga što će njegov brat imati prostora za igru s obzirom na to da je Boston odlučio da otpusti mlađeg Dragića i da ga pusti da ide u Europu gdje će naći ekipu u kojoj će igrati konsantno. U prosjeku, Zoran je igrao 4.7 minuta i davao 1.8 poen što nije dovoljno za igru na najvećem nivou. Najbolja utakmica bila je 15. travnja protiv 76ersa kada je dao 22 poena šutirajući 7-19, a tada je na parketu proveo 41 minutu.

Još uvijek nije poznato u kojem klubu će nastaviti karijeru, ali neće tražiti taj klub u NBA ligi što su potvrdili njegovi predstavnici. Po našem mišljenju, dolazak u NBA je bio greška za Dragića i tu se nije snašao, a možda je i jedini razlog što je dobio šansu u Phoenixu upravo to što je najveća zvijezda te ekipe bio njegov brat.

Latest Posts

NE PROPUSTITE