Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Amar’e: Planiram igrati i nakon ove sezone

Amar’e Stoudemire ulazi u posljednju sezonu ugovora s New York Knicksima. Amar’e, koji će u studenom napuniti 32 godine, ove će sezone biti najplaćeniji igrač Knicksa. Iako je Carmelo Anthony ovog ljeta potpisao novi petogodišnji ugovor vrijedan 124 milijuna dolara, Stoudemireov ugovor vrijedan 23.4 milijuna dolara najveći je uteg upravi Knicksa ove sezone.

Njegova budućnost je neizvjesna, ponajviše zbog brojnih ozljeda koje ga prate kroz cijelu karijeru. Ipak, kako kaže, osjeća se zdravo i pokušat će nastaviti karijeru i nakon isteka aktualnog ugovora. „Osjećam se sjajno. Jako naporno sam radio ovog ljeta da budem u vrhunskoj formi. Zadovoljan sam. Nadam se da će dobro završiti.“

Knicksi računaju na istek ugovora s njim i Andreom Bargnanijem, no STAT kaže kako on očekuje igrati i nakon sljedećeg ljeta: „Ovo zasigurno nije moja zadnja sezona. Za mene je obavljeni posao ovog ljeta i način na koji se osjećam velika motivacija za nastavak karijere. Želim biti zdrav. Bez obzira da li je ovo moja zadnja sezona ili ne, djeca me vole gledati, moja obitelj i dalje voli gledanje košarke i gledati mene kako igram, stoga to radim za njih. Trudim se biti bolji svake sezone. Borio sam se protiv ozljeda, ali sam ostao jak i razmišljao sam samo o uspjehu. Uz sav taj trud, siguran sam da će se isplatiti ove sezone.“

Stoudemire je prošle sezone imao problema s ozljedama, ali je na kraju sezone bio starter u 20 od zadnjih 22 utakmice svoje momčadi, i pritom je zabijao oko 16 poena po utakmici.

U svojoj karijeri, koja je bila puno uspona i padova, najveću borbu vodio je s ozljedama. Ulazi u svoju trinaestu sezonu u ligi, za koju se nada da ipak neće biti nesretna.

Latest Posts

NE PROPUSTITE