Friday, May 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Glasine: Nove želje Knicksa u free agency periodu!

Zanimljive su glasine NBA insidera koje su vezane uz New York Knickse. Naravno “Jabučari” (op.a ekipa iz Velike jabuke) ima prvo zadatak izabrati glavnog trenera koji će ih povesti u novu sezonu jer je aktualna zbog lošeg “skora” zaključena.

Nakon toga vodstvo će se usmjeriti na NBA draft, no ne treba polagati prevelike nade s obzirom na tradiciju lošeg izbora…Stoga je za očekivati kako će se Knicksi još jednom okrenuti tržištu slobodnih igrača, ilitiga free agency periodu.

New York Knicks Trade targets (free agency)

Tko su mete Knicksa ovog ljeta? Više je igrača koji su u optjecaju. Stretch četvorka je nužna pa se gledaju opcije povratka Danila Gallinarija, igrača koji je prije razmjene za Carmela s Denverom već bio član Knicksa. Talijan bi se mogao uklopiti dobro, a radi se o igraču koji je na prosjeku od 19 poena.

Christian Wood je druga solucija, a neki idu toliko daleko da spominju povratak Carmela Anthonyja. Jedan od kvalitetnijih šutera poput Davisa Bertansa bi također dobrodošao u MSG.

Valja naglasiti kako će se Knicksi javiti s ponudom u slučaju da se Anthony Davis odluči testirati tržište. No, to je malo vjerojatno. Posebice ako aktualnu sezonu uspješno zaključi u doigravanju s Lakersima. To je vjerojatno bila “bubica” njegovog menadžera koji u nedavnom intervjuu za američke medije nije isključivao tu mogućnost.

Kao i proteklih godina, o Knicksima će se vjerojatno ovog ljeta brujati kao o jednim od favorita za dovođenje mnogih zvijezda, no izglednije je da od sastavljanja konkurentne momčadi neće biti ništa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE