Monday, May 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Joakim Noah potvrdio: Rose je dobro

New York Knicksi upisali su 21. poraz ove sezone na domaćem parketu protiv New Orleans Pelicansa. Kao što je bio slučaj u dosadašnjem djelu sezone startni playmaker Knicksa je trebao biti Derrick Rose, ali Rose se jednostavno nije pojavio na utakmici.

Dok je njegovo mjesto zauzeo Brandon Jennings iz tabora New Yorka su se pitali gdje je Rose. Izvori kažu kako je Derrick bio na zagrijavanju pred početak no jednostavno je nestao. Nakon meča njegov prijatelj i suigrač Joakim Noah upitan je za mišljenje:

„Ne bih želio puno pričati na tu temu jer ne znam što je točno u pitanju. Derrick je jedan od najboljih igrača u timu i njegov izostanak je teško nadoknadiv. Uglavnom, drago mi je da je sve uredu s njim.“

Kada je Noah upitan za zdravstveno stanje nekadašnjeg MVP-a, Francuz je potvrdio da je sve uredu i da nitko ne treba da brine. Trener Jeff Hornacek je dodao:

„Sve će se znati uskoro. Poštujemo Derrickovu privatnost tako da neću komentirati cjelokupnu situaciju.“

Dosta pitanja visi u zraku kada je Roseovo ime u pitanju. Zbog čega je otišao, gdje se trenutno nalazi, da li je nezadovoljan igrama Knicksa i slično…

U narednim danima očekuje se više informacija.

Latest Posts

NE PROPUSTITE