Tuesday, April 16, 2024

ZADNJE OBJAVE

Knicksi i Clippersi traže treću ekipu za razmjenu Anthonyja

Ovih dana se puno priča o potencijalnom tradeu Carmela Anthonyja. Phil Jackson se želi riješiti njegovog ugovora i započeti rebuilding oko mladog Latvijca Kristapsa Porzingisa. New York Knicksi su spremni na trade, Los Angeles Clippersi također, no traži se treća momčad koja bi bila uključena u razmjenu.

Anthonyja se povezivalo s odlaskom u Cleveland Cavalierse i Boston Celticse, ali oni nisu zainteresirani za njega. Ipak, Cavse se sada spominje kao potencijalnu treću momčad koja bi posredovala tradeu. Clippersi su navodno spremni dati veterana Jamala Crawforda, a vjerojatno bi trebali uključiti i J.J. Reddicka ako žele Mela i napad na titulu.

Mi ne pričamo s nikime, drugi pričaju s nama. Slušajte, mi volimo našu momčad. Vjerujemo da smo i sada dovoljno dobri. Moj posao je pogledati u momčad i vidjeti može li se što poboljšati. Ako možemo, učinit ćemo to“, izjavio je trener Doc Rivers o svojoj momčadi.

Clippersi i Knicksi će jako teško pronaći momčad za ovaj trade. Reddick je vrlo važan igrač Clippersa, čak i presudan zbog otvaranja prostora te će ga se Rivers teško odreći. Bez njega, a s Melom na rosteru neće moći napasti titulu. Također, bili bi uskraćeni za Crawfordove poene s klupe.

Jackson ima dobru zamisao prestrukturiranja izgubljenih Knicksa, a Porzingis je igrač oko kojeg želite graditi momčad. Međutim, brojni loši potezi uprave svih ovih godina sada stoje na putu jednog od najvećih trenera svih vremena.

Latest Posts

NE PROPUSTITE