Saturday, May 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Knicksi napokon izgledaju kao ozbiljna ekipa: Randle srušio Dallas s 44 poena i ispisao povijest franšize

New York Knicksi nakon desetljeća napokon izgledaju kao ozbiljna ekipa. Dolaskom Toma Thibodeaua na mjesto glavnog trenera usađene su neke, do tada neobične navike. Prije svega se to odnosi na obranu i općenito igranje iste, koja je bila nešto nepojmljivo za Knickse proteklih godina.

U takvoj igri se u napadačkom dijelu promovirao Julius Randle koji tek sada pokazuje raskoš svog talenta. Randle je talent pokazivao s Lakersima, ali igrom slučaja je razmijenjen zbog stvaranja LeBronove supermomčadi.

Tek dolaskom u Knickse Randle se promeće u ozbiljnog kandidata za nagradu Most improved player te je teško vjerovati u ovom trenutku da ga itko na tom polju može nadmašiti.

Nakon dugo dugo godina Knicksi imaju pozitivan omjer u srcu sezone te su trenutno na 30-27 omjeru nakon sinoćnje pobjede protiv Dallas Mavericksa.

Julius Randle ispisao povijest franšize

Julius Randle sinoć je predvodio Knickse do slavlja 117:109 s čak 44 poena, 10 skokova i sedam asistencija. Vrlo dobar šut je imao prvi čovjek u MSG-u sa 16/29 iz igre.

Sinoćnjom partijom je stao uz bok legedarnog Bernarda Kinga te je postao prvi igrač još od daleke 1985. koji je postigao 40+ poena, 10+skokova i 5+ asistencija u jednoj utakmici regularne sezone.

Latest Posts

NE PROPUSTITE