Wednesday, October 5, 2022

ZADNJE OBJAVE

Phil Jackson: Tražimo igrača koji može pomoći odmah

Približavanjem dana kada će 60 mladih igrača biti birano od strane NBA ekipa, te se ekipe ozbiljno spremaju za odabir mogućeg budućeg franchise igrača, stižu razne informacije iz stručnih stožera. Naime Phil Jackson i New York Knicksi imaju 4. pick ovoga drafta, te je tijekom zadnjih nekoliko tjedana bilo raznih informacija, što se tiče što bi mogli napraviti. Nekoliko se igrača spominjalo kao mogući odabir, ali Jackson je dao nekoliko izjava koje govore da će tražiti starijeg i već dokazanog igrača.

- Advertisement -

“Mi tražimo zrele dečke koji imaju razumno poimanje svojih sposobnosti i koji su imali uspjeha u prošlosti zbog toga. Mi tražimo igrača koji može fizički i socijalno napredovati i to učiniti što je brže moguće.”

Toj skupini igrača zasigurno pripadaju, Willie Cauley- Stein i Frank Kaminsky, obojica po prognozama u top 15 odabira ovoga drafta. Knicksima je potrebna bilo kakva pomoć, te imaju puno opcija koje mogu napraviti s ovim 4. pickom. Mogu birati mladog igrača s tim pickom, te mogu napraviti trade da dobiju već dokazanog NBA igrača, od kojih se u zadnje vrijeme spominje Eric Bledsoe, te neki kasniji pick.

Latest Posts

NE PROPUSTITE