Tuesday, April 16, 2024

ZADNJE OBJAVE

Victor Oladipo: Trade prioritet New York Knicksa

Victor Oladipo je prioritet New York Knicksa. Trade bi se mogao dogoditi s početkom “prijelaznog roka”, a Marc Berman (New York Post) javlja kako je unatoč interesu za Chrisa Paula ponuda trade paketa za Oladipa ipak prioritet.

Oladipo je na izlaznim vratima Indiana Pacersa već neko vrijeme i njegove igre u zadnje vrijeme nisu bile ni približno All-Star razini koju je znao prikazivati. Naravno, tomu je kumovala i ozljeda od koje se nije dovoljno oporavio, ali sljedeća sezona bit će pravi pokazatelj je li vrijedan maksimalnih ugovora. Za sada to ipak nije pokazao.

New York Knicks – Oladipo, Paul ili očajnička offsezonska ljetna potraga

Međutim, Knicksi izgleda očajnički traže superstara, veliko ime koje će ih barem dovesti u priču borbe za doigravanje. U tom kontekstu se traži veliko ime uz nadu da će se na draftu jednom pogoditi kvalitetno.

Svakog ljeta (ili generalno u offsezoni) Knicksi su navodno jedni od najaktivnijih na tržištu te se velika imena vežu uz prelazak u Veliku Jabuku, no od toga često ne bude ništa.

Iako imaju najveće moguće tržište za ponuditi i atraktivnost igranja u prestižnom Madison Square Gardenu, Knicksi zapravo ne nude ništa više od toga. Vizija i strategija su nejasne, a novo vodstvo bi barem u narednom razdoblju moglo otkriti karte u kojem smjeru želi ići.

Oladipo je imao težu ozljedu te nije bio onaj stari nakon povratka na parkete. No, sada ima dovoljno vremena za pripremu, dok s druge strane je veliko pitanje kakav paket Knicksi imaju za ponuditi Pacersima da ih nagovore da pristanu na ponudu. Pitanje je koliko toga su se spremni odreći.

Jedno je sigurno. New York treba jedno veliko ime ukoliko žele postati iole ozbiljna momčad. Za sada sve ostaje na glasinama…

Latest Posts

NE PROPUSTITE