Thursday, February 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Dion Waiters u potrazi za novim klubom

Novinar i NBA analitičar, Adrian Wojnarowski, javlja da je bek Dion Waiters sada nezaštićen slobodan igrač, jer je Oklahoma City Thunder povukla kvalifikacijsku ponudu za njega.

Kako je vrhunskih slobodnih igrača na tržnici već ponestalo, dvadesetpetogodišnji Waiters je jedno od najzvučnijih preostalih imena.

Wojnarowski kaže da je Oklahoma mogla produžiti ugovor s Waitersom, ali su željeli prostor na salary capu za sljedeće ljeto. Tad će pokušati dovesti pomoć Russellu Westbrooku za kojeg se nadaju da će produžiti ugovor s njima, kao što je James Harden produžio s Houston Rocketsima.

Kada je Oklahoma na ovogodišnjem draftu u zamjenu za Sergea Ibaku dovela iz Orlando Magica Victora Oladipa, postalo je jasno da za Waitersa neće biti mjesta.

No ipak su mu dali kvalifikacijsku ponudu vjerojatno misleći da će Waiters prihvatiti ponudu neke druge momčadi, a onda bi Oklahoma dobila i nešto zauzvrat (izbor na draftu ili nekog igrača).

Ove sezone je Waiters za Oklahomu odigrao 78 utakmica (15 startao) i postizao 9,8 poena, 2,6 skoka, 2 asistencije i 1 ukradenu loptu u prosjeku.

Interes za Waitersom već su pokazali Brooklyn Netsi i Philadelphia Sixersi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE