Friday, August 12, 2022

ZADNJE OBJAVE

Dion Waiters u potrazi za novim klubom

Novinar i NBA analitičar, Adrian Wojnarowski, javlja da je bek Dion Waiters sada nezaštićen slobodan igrač, jer je Oklahoma City Thunder povukla kvalifikacijsku ponudu za njega.

- Advertisement -

Kako je vrhunskih slobodnih igrača na tržnici već ponestalo, dvadesetpetogodišnji Waiters je jedno od najzvučnijih preostalih imena.

Wojnarowski kaže da je Oklahoma mogla produžiti ugovor s Waitersom, ali su željeli prostor na salary capu za sljedeće ljeto. Tad će pokušati dovesti pomoć Russellu Westbrooku za kojeg se nadaju da će produžiti ugovor s njima, kao što je James Harden produžio s Houston Rocketsima.

Kada je Oklahoma na ovogodišnjem draftu u zamjenu za Sergea Ibaku dovela iz Orlando Magica Victora Oladipa, postalo je jasno da za Waitersa neće biti mjesta.

- Advertisement -

No ipak su mu dali kvalifikacijsku ponudu vjerojatno misleći da će Waiters prihvatiti ponudu neke druge momčadi, a onda bi Oklahoma dobila i nešto zauzvrat (izbor na draftu ili nekog igrača).

Ove sezone je Waiters za Oklahomu odigrao 78 utakmica (15 startao) i postizao 9,8 poena, 2,6 skoka, 2 asistencije i 1 ukradenu loptu u prosjeku.

Interes za Waitersom već su pokazali Brooklyn Netsi i Philadelphia Sixersi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE