Monday, December 11, 2023

ZADNJE OBJAVE

Durant: Ljubomoran sam na Curryja i Jamesa

Nažalost po svakog neutralnog fana NBA lige, jedan od pet najboljih igrača na svijetu trenutno Kevin Durant odigrao je samo 27 utakmica u dresu Oklahome ove godine, a njegov suigrač je također propustio mnogo utakmica, mada manje od popularnog Durantule.

Nije ove godine Durant imao šansu da se bori sa Splash brothersima Stephom Curryem i Klayom Thompsonom te da se možda, ako bi naravno porazio Warriorse, osveti LeBronu Jamesu za finale 2012. kada je Thunder izgubio od Miami Heata, tadašnje ekipe Jamesa. Fokus se sa prošlogodišnjeg MVP-a sada prebacio na ovogodišnjeg MVP-a Currya i LeBrona koji sam vodi svoju ekipu u finalu a Durant je izjavio da mu nedostatak fokusa medija na njegovu igru i dešavanja u njegovoj karijeri ne smeta: „Isprva mi je izuzetno smetalo što više nitko ne gleda mene, ali sada mi je drago. To ću iskoristiti kao motivaciju. U ovoj ligi se za sve treba raditi, i sve se treba dokazati. Ne zaslužujem da budem sa njima ove godine, ali sljedeća godina je drugačija priča.“

Durant trenutno polako počinje sa laganim šuterskim treninzima i nada se da će do augusta biti spreman da igra. Tada počinje trening kamp Thundera sa novim trenerom, Billyem Donovanom, i zadnja godina njegovog ugovora. Njegov povratak od teške ozljede i to gdje će svoju karijeru nastaviti biti će glavne priče narednog ljeta, tako da bi trebao da uživa u manjku pažnje, jer će to relativno brzo proći. U svojim redovima ogroman broj ekipa želi da vidi Duranta, a prednjače Wizardsi (KD je rođen u Washintgonu), Lakersi te naravno Oklahoma koja ga želi pod svaku cijenu zadržati.

Latest Posts

NE PROPUSTITE