Saturday, October 8, 2022

ZADNJE OBJAVE

Oklahoma spremila nove ugovore za Adamsa i Oladipa

Nakon što su ovo ljeto izgubili Kevina Duranta, Oklahoma City Thunderi spremni su sve uraditi kako bi zadržali igrače oko Russella Westbrooka. Thunderi su u razgovoru sa Stevenom Adamsom i Victorom Oladipom oko produženja ugovora, navodi na svom Twitter profilu Adrian Wojnarowski, urednik The Verticala.

- Advertisement -

Prema Wojnarowskom, Adams će tražiti ugovor koji će vrijediti 100 milijuna dolara. Još nije sigurno na koliko godina. Adams je jako važan kotačić u ekipi Thundera u obrambenom dijelu i ako bi slučajno izgubili njega teško bi mogli naći igrača koji bi nadoknadio njegovu energiju. Dobro će im poslužiti i kao mentor rookieju Domantasu Sabonisu. Prošle godine Adams je u prosjeku imao osam koševa, 6,7 skokova i 1,1 blokadu. Ove sezone u prve tri utakmice je na prosjeku 13 koševa, devet skokova i 2,3 ukradene, također igra najviše minuta po utakmici u svojoj karijeri, 35 minuta.

Novo pojačanje koje je došlo u sklopu razmjene za Sergea Ibaku, Victor Oladipo će vjerojatno tražiti ugovor oko 80 milijuna dolara. Oladipo je prošle sezone u prosjeku imao 16 koševa, 4,8 skoka i 3,9 dodavanja. Iako se nalazi u ekipi Russella Westbrooka, Oladipo i ove sezone troši puno lopti. Pa zbog toga ima 17 koševa uz samo 34% šuta. Uz to hvata 3,7 skoka i dijeli 2,3 dodavanja po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE