Friday, February 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Oklahoma spremila nove ugovore za Adamsa i Oladipa

Nakon što su ovo ljeto izgubili Kevina Duranta, Oklahoma City Thunderi spremni su sve uraditi kako bi zadržali igrače oko Russella Westbrooka. Thunderi su u razgovoru sa Stevenom Adamsom i Victorom Oladipom oko produženja ugovora, navodi na svom Twitter profilu Adrian Wojnarowski, urednik The Verticala.

Prema Wojnarowskom, Adams će tražiti ugovor koji će vrijediti 100 milijuna dolara. Još nije sigurno na koliko godina. Adams je jako važan kotačić u ekipi Thundera u obrambenom dijelu i ako bi slučajno izgubili njega teško bi mogli naći igrača koji bi nadoknadio njegovu energiju. Dobro će im poslužiti i kao mentor rookieju Domantasu Sabonisu. Prošle godine Adams je u prosjeku imao osam koševa, 6,7 skokova i 1,1 blokadu. Ove sezone u prve tri utakmice je na prosjeku 13 koševa, devet skokova i 2,3 ukradene, također igra najviše minuta po utakmici u svojoj karijeri, 35 minuta.

Novo pojačanje koje je došlo u sklopu razmjene za Sergea Ibaku, Victor Oladipo će vjerojatno tražiti ugovor oko 80 milijuna dolara. Oladipo je prošle sezone u prosjeku imao 16 koševa, 4,8 skoka i 3,9 dodavanja. Iako se nalazi u ekipi Russella Westbrooka, Oladipo i ove sezone troši puno lopti. Pa zbog toga ima 17 koševa uz samo 34% šuta. Uz to hvata 3,7 skoka i dijeli 2,3 dodavanja po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE