Sunday, January 29, 2023

ZADNJE OBJAVE

5 mogućih pojačanja Philadelphije za novu sezonu

U pauzi između dvije zadnje sezone, Philadelphia je imala puno prostora i fleksibilnosti s kojom je mogla raditi na dovođenju igrača, ali to nije slučaj u ovoj pauzi. Većina raspoloživih sredstava dijeli se na ugovore glavnih zvijezda Joela Embiida, Bena Simmonsa, Tobiasa Harrisa, Ala Horforda i Josha Richardsona. Stoga, osim ako se ne odluče za neki veliki trade, Phila će biti poprilično ograničena što se tiče dovođenja slobodnih igrača.

- Advertisement -

Prvoklasna imena će uglavnom biti nedostupna jer ih Phila jednostavno ne može financijski priuštiti. Uzimajući to u obzir, dok nestrpljivo čekamo da počnu live prijenosi utakmica iduće sezone, pogledajmo koga od ovih pet potencijalnih pojačanja s free agencyja bismo mogli gledati iduće sezone u dresu 76ersa.

Alec Burks

Philadelphia je dovela Burksa iz Golden Statea prošle sezone, a on se nakon nešto sporijeg starta pokazao kao vrlo dobar dodatak ekipi. Pod trenerom Brettom Brownom dobivao je dosta prilika, a mogao bi ih imati i kod Doca Riversa. Odlično se slagao s Embiidom i Simmonsom, a Philadelphia sasvim sigurno neće biti jedina ekipa zainteresirana za njegove usluge. Međutim, nakon igranja u ekipi koja ima Embiida i vidjevši koliko prilika mu se ukazalo, možda će Burks htjeti ostati u Philadelphiji. U tom slučaju, mudro bi bilo opet ga dovesti.

Kyle Korver

Veteran Kyle Korver nema mnogo toga za ponuditi u ovoj fazi svoje karijere, ali još uvijek može šutirati na vrhunskoj razini. To je jedna od vještina koje očajnički fale ovoj ekipi Philadelphije, a Korver ima čak 42% uspješnosti šuta za tri poena u svojoj karijeri. Proteklu sezonu proveo je u Bucksima koji su ga uglavnom koristili kako bi stvorio prostor za Giannisa, a Philadelphia ga može koristiti na isti način kako bi to činio za Embiida i Simmonsa.

Trey Burke

- Advertisement -

Burke je veći dio protekle sezone proveo na klupi Philadelphije, što je pomalo čudno jer je riječ o igraču koji je vrlo vješt u napadačkom dijelu. Na kraju je potpisao s Dallasom gdje je uz ukazano povjerenje pokazao da je zaslužio igrati. On je jedan od igrača koje Phila može priuštiti, a pod vodstvom Doca  Riversa, obje strane bi mogle profitirati. Upoznat je i sa strukturom kluba i njegov ponovni dolazak imao bi smisla.

D. J. Augustin

Augustin nije superzvijezda, ali je igrač koji ima iskustva i može biti odlična opcija za ulazak s klupe. Na njega kao voditelja igre se ekipa može osloniti i čini se kako će imati puno opcija u ovoj pauzi. Navodno su i novi prvaci, Los Angeles Lakersi, zainteresirani za njegove usluge, a vrlo vjerojatno bi bio odlično pojačanje i osiguranje za Philadelphiju.

Isaiah Thomas

Svi se sjećamo kakve je predstave Thomas imao u svojim najboljim danima u Bostonu. U sezoni 2016./17. u prosjeku je zabijao čak 28.9 poena po utakmici. Danas je daleko od takve forme, ali još uvijek može pružiti solidne partije s klupe što Philadelphiji očajnički treba, budući da su po učinku s klupe bili tek 26. u prošloj sezoni. Thomas je sasvim sigurno netko koga Phila može priuštiti, a možda pod novim trenerom pokaže i poneku predstavu kao iz svoje sezone karijere.

Latest Posts

NE PROPUSTITE