Tuesday, April 16, 2024

ZADNJE OBJAVE

5 mogućih pojačanja Philadelphije za novu sezonu

U pauzi između dvije zadnje sezone, Philadelphia je imala puno prostora i fleksibilnosti s kojom je mogla raditi na dovođenju igrača, ali to nije slučaj u ovoj pauzi. Većina raspoloživih sredstava dijeli se na ugovore glavnih zvijezda Joela Embiida, Bena Simmonsa, Tobiasa Harrisa, Ala Horforda i Josha Richardsona. Stoga, osim ako se ne odluče za neki veliki trade, Phila će biti poprilično ograničena što se tiče dovođenja slobodnih igrača.

Prvoklasna imena će uglavnom biti nedostupna jer ih Phila jednostavno ne može financijski priuštiti. Uzimajući to u obzir, dok nestrpljivo čekamo da počnu live prijenosi utakmica iduće sezone, pogledajmo koga od ovih pet potencijalnih pojačanja s free agencyja bismo mogli gledati iduće sezone u dresu 76ersa.

Alec Burks

Philadelphia je dovela Burksa iz Golden Statea prošle sezone, a on se nakon nešto sporijeg starta pokazao kao vrlo dobar dodatak ekipi. Pod trenerom Brettom Brownom dobivao je dosta prilika, a mogao bi ih imati i kod Doca Riversa. Odlično se slagao s Embiidom i Simmonsom, a Philadelphia sasvim sigurno neće biti jedina ekipa zainteresirana za njegove usluge. Međutim, nakon igranja u ekipi koja ima Embiida i vidjevši koliko prilika mu se ukazalo, možda će Burks htjeti ostati u Philadelphiji. U tom slučaju, mudro bi bilo opet ga dovesti.

Kyle Korver

Veteran Kyle Korver nema mnogo toga za ponuditi u ovoj fazi svoje karijere, ali još uvijek može šutirati na vrhunskoj razini. To je jedna od vještina koje očajnički fale ovoj ekipi Philadelphije, a Korver ima čak 42% uspješnosti šuta za tri poena u svojoj karijeri. Proteklu sezonu proveo je u Bucksima koji su ga uglavnom koristili kako bi stvorio prostor za Giannisa, a Philadelphia ga može koristiti na isti način kako bi to činio za Embiida i Simmonsa.

Trey Burke

Burke je veći dio protekle sezone proveo na klupi Philadelphije, što je pomalo čudno jer je riječ o igraču koji je vrlo vješt u napadačkom dijelu. Na kraju je potpisao s Dallasom gdje je uz ukazano povjerenje pokazao da je zaslužio igrati. On je jedan od igrača koje Phila može priuštiti, a pod vodstvom Doca  Riversa, obje strane bi mogle profitirati. Upoznat je i sa strukturom kluba i njegov ponovni dolazak imao bi smisla.

D. J. Augustin

Augustin nije superzvijezda, ali je igrač koji ima iskustva i može biti odlična opcija za ulazak s klupe. Na njega kao voditelja igre se ekipa može osloniti i čini se kako će imati puno opcija u ovoj pauzi. Navodno su i novi prvaci, Los Angeles Lakersi, zainteresirani za njegove usluge, a vrlo vjerojatno bi bio odlično pojačanje i osiguranje za Philadelphiju.

Isaiah Thomas

Svi se sjećamo kakve je predstave Thomas imao u svojim najboljim danima u Bostonu. U sezoni 2016./17. u prosjeku je zabijao čak 28.9 poena po utakmici. Danas je daleko od takve forme, ali još uvijek može pružiti solidne partije s klupe što Philadelphiji očajnički treba, budući da su po učinku s klupe bili tek 26. u prošloj sezoni. Thomas je sasvim sigurno netko koga Phila može priuštiti, a možda pod novim trenerom pokaže i poneku predstavu kao iz svoje sezone karijere.

Latest Posts

NE PROPUSTITE