Thursday, September 28, 2023

ZADNJE OBJAVE

Carter-Williams još nije spreman

Već je bilo poznato krajem rujna da Michael Carter-Williams nije bio potpuno spreman za naporne treninge i igru. Stanje se nije baš poboljšalo, te bi prošlogodišnji rookie godine uz predsezonske utakmice mogao propustiti i početak sezone.

Mladi playmaker Philadelphije operirao je desno rame 6. svibnja ove godine i nije igrao niti trenirao košarku već pet mjeseci. Početak sezone mogao bi propustiti. Philadelphia otvara sezonu 29. listopada u Indianapolisu protiv Pacersa.

Trener Sixersa Brett Brown je u četvrtak nakon treninga izjavio:“On dobiva sve informacije o tome što mi radimo i kako se pripremamo. Oporavlja se jako dobro, i bezbolno,  što bi trebao biti pokazatelj kada će se vratiti na teren.

Na njegovu mjesto playmakera igrat će Tony Wroten. Kada se MCW vrati, igrat će s Wrotenom. Trener Brown se osvrnuo i na tu odluku: “Wroten je svestran tip igrača koji može igrati s Michaelom. Kako bi imali više pick and roll akcija, moraju igrati skupa. Smatram da će njih dvojica bolje kreirati igru u takvom okruženju.

Latest Posts

NE PROPUSTITE