Wednesday, September 27, 2023

ZADNJE OBJAVE

Doc Rivers progovorio prvi put nakon odlaska iz Clippersa

Doc Rivers je u samo 72 sata prošao put od trenera Los Angeles Clippersa do trenera Philadelphia 76ersa. U ponedjeljak je trener po prvi put na press konferenciji javno progovorio o razlozima dolaska te kako se sve odvilo u svojim posljednjim satima kao trener Clippersa.

“Volim biti trener. Iako sam mislio da ću uzeti pauzu, kada me Elton nazvao bilo je jednostavno sjesti na avion i doći ovdje. Kada vidite sve te mlade igrače i njihov potencijal u godinama što slijede, jednostavno nisam mogao odbiti tu ponudu. Zato sam ovdje.”

Pričao je Rivers i o Clippersima i odlasku:

“Ludo se sve odvilo. Steve Ballmer i ja pričali smo puno o smjeru u kojem momčad želi ići na kraju smo došli do zaključka da je najbolje otići. Tada je doslovno kroz pet sati, kada su vijesti počele izlaziti o mom odlasku, moj agent Loonie Cooper nazvao i odmah rekao da ima tri ponude za mene. Tada sam rekao da moram uzeti dan da razmislim. Sutra smo se čuli i suzili smo izbor i prva ekipa s kojom sam htio pričati bila je Philadelphia. Upravo je taj roster bio razlog zašto sam došao.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE