Wednesday, July 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Embiid će nastupiti na Ljetnjoj ligi?

Centar Philadelphia 76ersa, Joel Embiid, nastavlja sa svojim treninzima na terenu i vježbama s kontaktom. Takav razvoj događaja je doveo do špekulacija da će Kamerunski gorostas nastupiti za momčad Sixersa u okviru NBA ljetne lige u srpnju.

Krajem travnja tekuće godine, predsjednik košarkaških operacija Bryan Colangelo, rekao je da neće prekrižiti tu mogućnost ali i da u organizaciji neće požurivati Embiida prije nego što bude potpuno spreman. Slične izjave je ponavljao i prethodnih sedmica.

Podsjećamo, Embiid je izabran kao treći pick na draftu 2014. godine, te je postao treći košarkaš iz Kameruna u NBA ikada. Uslijed prijeloma navikularne kosti, propustio je sezonu 2014-15, dok su CT pretrage godinu dana kasnije pokazale nedovoljno zarastanje pa su ljekari preporučili i drugu operaciju. To je doista teška povreda, pogotovo za osobu njegovih gabarita (213 cm, 125 kg), ali kontrole ove godine pokazuju dosta bolje stanje stopala. Embiid je još uvijek jako mlad, te s 22 godine ima dosta vremena za pokazivanje svojih kvaliteta u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta.

Latest Posts

NE PROPUSTITE