Thursday, November 30, 2023

ZADNJE OBJAVE

Najava prijelaznog roka: Prvi veliki potpis Sixersa

Novi makeover Philadelphia 76ersa kao uvertira u prijelazni rok za sezonu 2020./2021. Prvo je obnovljen cijeli front office i trenersko osoblje zajedno s glavnim trenerom. Naime, Doc Rivers bi trebao povesti Sixerse u novo desetljeće.

Jedini čovjek koji je preživio rebuilding “ureda i osoblja” je igračka legenda i generalni menadžer, Elton Brand. Iako je lani činio neke sumnjive i loše kadrovske poteze, Brand je izgleda uspio preživjeti čistku pa će nastaviti posao u svojoj drugoj sezoni nakon što je prije toga bio GM Delaware Blue Coatsa u G-ligi.

Sixersi su izgleda napravili prvi potpis pred prijelazni rok pa bi Brand trebao potpisati višegodišnje produljenje ugovora te će tako započeti proces suradnje s novim predsjednikom košarkaških operacija, donedavnim GM-om Houston Rocketsa, Darylom Moreyjem.

Odlazak Jimmyja Butlera, veliki ugovor Tobiasu Harrisu pa uparivanje Ala Horforda s Joelom Embiidom neke su od grešaka koje će novi tandem operativaca morati ispraviti uz sveprisutne trade glasine o potencijalnom odlasku Embiida ili Bena Simmonsa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE