Monday, May 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Glavna zvijezda Spursa nezadovoljna stanjem u momčadi

Prošlog ljeta je DeMar DeRozan bio središnji dio”paketa” koji je Torontu donio jednogodišnju avanturu s Kawhijem Leonardom, a prema posljednjim glasinama, DeRozan je nesretan u  redovima NBA momčadi iz Teksasa, San Antonio Spursima.

O tome je nedavno izvijestio novinar CNBC-a Jabari Young koji je rekao:

Ne moram ništa uljepšavati. DeMar DeRozan nije sretan u San Antoniju, ok? Napad ne ide tako glatko kao što biste očekivali za momčad koja ima njega u svojim redovima. Tako da će on morati odlučiti hoće li uzeti taj novac i vratiti se u situaciju koja mu jednostavno nije pisana na kožu. Mislim kako nije uspjelo. Gotovo je, eksperiment ne funkcionira.

DeRozan ima takozvanu “player option” za sljedeću sezonu, koja bi mu donijela 27,7 milijuna dolara. Međutim, sve se glasnije priča kako će se bivši dugogodišnji član Toronto Raptorsa odreći ove mogućnosti i potražiti novu priliku na tržištu slobodnih igrača.

Ovo je izvješće stiglo prije obustave NBA lige zbog pandemije koronavirusa, zbog koje će vjerojatno doći do značajnog smanjenja salary capa u idućoj sezoni. Prema prijašnjim informacija, DeRozan je spreman ostati u redovima Spursa “za pravu cijenu”, a ta cijena je svakako visina plaće u “opcijskoj godini”.

On je igrač koji definitivno ima puno fanova u ligi, tako da je vjerojatno kako on očekuje ponudu u nadolazećem offseasonu koja će opravdati odbijanje iznad spomenute “igračke opcije”.

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE