Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Murphy napušta Netse?

New Jersey Netsi æe pokušati mijenjati visoko krilo, Troyja Murphyja, prije kraja prijelaznog roka 24. veljaèe. Pretpostavlja se kako æe Netsi za uzvrat tražiti mlaðeg igraèa s potencijalom ili igraèa s ugovorom koji istièe na kraju sezone.

“Istražujemo, promatramo tržište. No neæemo napraviti trade tek toliko da ga napravimo”, odgovorio je na glasine generalni menadžer Netsa, Billy King. Pošto i sam Murphyjev ugovor istièe na kraju ove sezone, Netsi ne bi ništa izgubili ni da ga zadrže.

Ipak, oèito je da su slabe igre Murphyja i njegovo oèito neuklapanje u viziju i stil igre trenera Averyja Johnsona potakle upravu Netsa da ga se pokušaju riješiti u narednih 10-ak dana. Premda je u Netsima u 18 utakmica u kojima je nastupio igrao katastrofalno (3,6 koševa, 4,2 skoka i 34,2% šuta u 16,0 minuta prosjeèno na parketu), 30-godišnji Murphy još uvijek ima solidnu vrijednost kao igraè kojem ugovor istièe, ali i kao iskusan krilni centar koji se u Golden State Warriorsima i Indiana Pacersima dokazao kao double-double prijetnja svake veèeri (14,6 poena i 10,2 skoka u prosjeku u Pacersima prošle sezone).

Latest Posts

NE PROPUSTITE