Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Wade se tijekom finala bavi pitanjem skrbništva nad djecom

Od suca nadležnog suda u Chicagu Dwyane Wade u utorak je formalno zatražio zabranu posjeta njegovoj malodobnoj djeci za njegovu bivšu suprugu Siohvaughn Funches-Wade.

Posljedica je to incidenta od prošlog vikenda. Majka dvoje malodobne djece i bivša Wadeova supruga 30-godišnjem je košarkašu Miami Heata, inaèe zakonski odreðenom skrbniku, zakasnila predati djecu u dogovorenom terminu, nakon èega je završila u policijskom pritvoru.

Wadeov je odvjetnik ispunio tužbeni zahtjev po hitnom postupku u utorak, nekoliko sati prije poèetka èetvrte utakmice finalne serije NBA doigravanja izmeðu Heata i Oklahoma City Thundera u Miamiju. Saslušanje je zakazano za 26. ovog mjeseca, datum potencijalne sedme utakmice finala doigravanja.

Wade je izjavio da je njegova bivša supruga ponovno iskoristila djecu da bi mu napakostila. Takoðer je dodao da incident nije utjecao na njegovu predstavu u treæoj utakmici serije igranoj u nedjelju.

Siohvaugh Funches-Wade, kojoj se ovakav ispad nije dogodio prvi put, zaradila je prijave za pokušaj otimanja djece, remeæenje sudski odreðenog režima posjeta odnosno preuzimanja djece te za odupiranje uhiæenju.

Za povratak na slobodu morala je uplatiti jamstvo u iznosu od 10.000 funti. Suðenje za spomenute prijestupe èeka je u kolovozu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE