Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Dwight Howard u rodnom gradu

Centar Dwight Howard dogovorio je suradnju s Atlanta Hawksima. Za tri godine u Hawksima Howard će dobiti 70,5 milijuna dolara.

Dwighta Howarda je kao prvi izbor na draftu 2004. godine izabrao Orlando Magic. Slobodno možemo reći da je u Orlandu i odigrao svoje najbolje partije dosadašnje NBA karijere. Igrao je 2009. godine i finale NBA lige s Orlandom. Tri godine je bio i obrambeni igrač godine. Šest puta je igrao i na All Staru, jednom pobijedio i u takmičenju z zakucavanju.

Nakon osam godina u Orlandu, zbog nezadovoljstva s trenerom Stanom Van Gundyjem, u ljeto 2012. godine Dwight je zamijenjen u LA Lakerse gdje se zadržao samo jednu godinu. Tu je opet bio nezadovoljan s Kobejem Bryantom. Ljeta 2013. godine potpisuje četverogodišnji ugovor vrijedan oko 80 milijuna dolara s Houston Rocketsima i pridružuje se Jamesu Hardenu. Kao što je poznato, zbog nezadovoljstva okružjem u Houstonu, Dwight je prije par dana iskoristio opciju u ugovoru i odbio 23,2 milijuna dolara koliko je trebalo da dobije u zadnjoj godini starog četverogodišnjeg ugovora.

Iako su za usluge Dwighta Howarda bili zainteresirani i Boston Celticsi, Dwight se odlučio vratiti u rodni grad. Mogli bismo reći da je Dwight u najboljim igračkim godinama, no partije koje je pružao zadnjih godina nisu pratile ni očekivanja, a ni ugovor koji je imao.

Ostaje nam vidjeti kako će se Dwight snaći u rodnom gradu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE