Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Treæi uzastopni poraz Sunsa

Sinoæ je u NBA ligi odigrano pet utakmica, uz dvije gostujuæe pobjede Lakersa i Bobcatsa.

Lakersi su u posljednje tri utakmice doživjeli dva poraza, meðutim sinoæ su se vrlo lako obraèunali sa Wizardsima na njihovom terenu.  Lakerse su do nove pobjede predvodili Kobe Bryant i Pau Gasol oboijica sa po 26 koševa. U redovima Wizardsa najefikasniji bio je Antawn Jamison sa 27 koševa i 9 skokova.

Nakon utakmice Lamar Odom je izjavio: “Potrebno je pobjeðivati u gostujuæim utakmicama, jer su nam to dobre pripreme za nadolazeæi playoff. Na domaæem terenu je puno lakše igrati, jer iza sebe imaš gomilu navijaèa koji ti daju taj toliko potrebni poticaj.”

Sunsi nastavljaju sa lošim igrama, nakon što su u ponedjeljak izgubili od Jazzera, iako su u jednom trenutku imali i 17 koševa prednosti, sinoæ su nakon produžetaka izgubili od Bobcatsa na domaæem terenu. Ovom pobjedom Bobcatsi su uèvrstili poziciju koja vodi u playoff. Bobcatse su predvodili Stephen Jackson sa 30 koševa i 9 skokova, te Boris Diaw sa 24 koševa i 11 skokova. U redovima Sunsa najefikasniji bio je Steve Nash sa 23 koša i 9 asistencija.

Nakon utakmice trener Sunsa Alvin Gentry je izjavio: “Moramo naæi naèina da poboljšamo igru u svim segmentima i da si više ne dozvoljavamo poraze protiv lošijih ekipa.”

Rezultati:

Washington Wizards – Los Angeles Lakers 103:115
Ney York Knicks – Minnesota Timberwolves 132:105
Dallas Mavericks –  Milwaukee Bucks 108:107
Phoenix Suns – Charlotte Bobcats 109:114 (p)
Sacramento Kings – Golden State Warriors 99:96

Latest Posts

NE PROPUSTITE