Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Karl-Anthony Towns javno podržao legalizaciju marihuane za NBA igrače

Centar Minnesota Timberwolvesa Karl-Anthony Towns javno je izrazio svoj stav kojim podržava legalizaciju upotrebe marihuane za pripadnike NBA lige.

“Ne morate vi pušiti joint, no možete koristiti njezine sastojke u medicinske svrhe kako bi poboljšali neke tjelesne funkcije. Adam Silver mora nešto poduzeti po tom pitanju. Ja na to ne mogu utjecati, no nadam se da će legalizirati marihuanu”, izjavio je Towns za ESPN.

Njegov stav o kontroverznoj biljci korijene vuče iz osobnih razloga. Naime, nećak njegove djevojke pati od autizma, a Towns se osobno mogao uvjeriti u pozitivne učinke modernih terapija koje uključuju korištenje nekih sastojaka marihuane.

“Dečko se preporodio zahvaljujući marihuani, nisam vidio apsolutno nikakve negativne učinke, u njoj je pronašao stabilnost. Osobno, nikad nisam ni zapalio joint, no često se susrećem s autističnom djecom na Akademiji Reed u New Jerseyju. Oni nikome ništa nisu skrivili, a ta biljka im može pomoći. Isto tako je i s nama. To što smo sportaši ne znači da imamo nadljudske sposobnosti. Neki od nas su u takvom stanju da bi nam medicinska marihuana itekako mogla pomoći u svakodnevnom životu, posebice što se tiče života s obitelji”, zaključila je 22-godišnja zvijezda Wolvesa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE